Visar nyhet 386 -> Till nyhetsarkivet

Välj nyhet


2010-11-27
Emil Mästare vid SM fristil i Hököpinge
 
Årets SM i fristilsbrottning avgjordes i skånska Hököpinge.

Emil Sundberg tog guldet i senior 55 kg.


(Bilden från Robban cup)


Vägen till guldet gick genom vinst över:
Andrè Gustavsson Klippans BK, 2-0 i periodvinster. 7-0 i första och 2-0 i andra. Match nummer två gick mot Ferdi Muratovski Domnarvets BK. Även här blev det 2-0 i perioder till Emil. 3-0 i bägge perioderna till Emils fördel.

Sista matchen och den moraliska finalen gick mot Isac Sellder Enköpings BK. Det blev den tuffaste matchen för Emil. 2-0 i periodvinster, men nu med lite knappare siffror. 1-0 i första och 2-0 i andra.

Stort grattis till Emil. Svensk fristilsmästare i 55 kg.

För vår andre deltagare, Rasmus Boman, blev det två knappa förluster. Rasmus tävlade i ungdom 54 kg. Första matchen gick mot blivande silvermedaljören, Ali Houssam Gällivare SK. Första perioden gick enkelt till Ali med 5-0 men i period två blev det 1-1 i poäng och Ali tilldömdes perioden som därmed vann matchen med 2-0.

Match nummer två gick mot Daniel Terkildsen BK Starke. Här gick första perioden till Daniel med poöngen 3-0. I andra perioden var det Rasmus som vann, nu med periodsiffrorna 3-1. I den avgörande perioden blev det precis som i första matchen riktigt jämnt. Perioden slutade 1-1 och det var tyvärr Daniel som gick segrande ur den.

Mästare i ungdom 54 kg blev Edwin Domingeuz Arboga AK


För fullständiga resultat följer ni länken nedan till SBF sida för fristilssm i Hököpinge


Sidan för SBF resultatrapportering SM fristil 2010-11-28